• New
Компютърна Камера SOLUSTRE Компютри, Лаптопи 3шт Професионална Очарователен Камера За Слайд Телефон Практичен Уеб Лаптоп с Животни Премия Творчески Калъф За Компютър?
zoom_in

Компютърна Камера SOLUSTRE Компютри, Лаптопи 3шт Професионална Очарователен Камера За Слайд Телефон Практичен Уеб Лаптоп с Животни

BGN 1.67

Наличност
check Налично за поръчка

Калъф за уеб камера : много добре защитава своя личен живот, да ви донесат добро настроение всеки денЗащитно фолио за камерата на лаптопа : Може да служи като лек за декорация, за украса на вашите телефони или компютри, много нежна.Защитата на поверителността на уеб-камера : хакерите откриват обектива на камерата на вашия телефон и нарушават личната поверителност.Плъзнете обложката на уеб-камера : Тези капаци за уеб камери са предназначени за лаптопи, компютри, мобилни телефони и таблети.Защита на уеб-камера : хакерите не може да се отвори обектива на камерата на вашия телефон и да наруши личната поверителност.Пратката включва 3 x калъф за уеб камера Характеристики -Могат да бъдат отворени или затворени, само с едно просто движение на пръста Защита на камерата. - Лесен за инсталиране и изключване, много е лесен за работа, осигурява удобство плъзгащи капаци уеб камера.39 X0 Калъф за уеб камера за телефон и лаптоп. - Лесно се нанася и е изваден от устройството, без следи от носене за фотоапарат, лаптоп. -Цвят : зелен Защитен калъф за уеб камера е Изработена от висококачествен материал за защита на уеб камери от продължителна употреба. - Защита на вашата поверителност и сигурност с помощта на тези стикери за поверителност за защита от счупване и надзъртане. -Материал : Пластмасов капак за уеб камера за компютър и телефон с животни, професионална делото за уеб камера, информация за продукти, професионална делото за уеб камера, Лек дизайн на външния вид, осигурява нейната популярност.Калъф за уеб камера на животното компютър на телефона Професионален калъф за уеб камера Търсите калъф за уеб камерата на лаптопа?Нашият набор от многофункционални покривала за уеб-камери ще стане най-добрият избор за вас. калъф за компютърна камера е Изработена от материал, достатъчно за продължителна употреба.

Продукти в категория..