• New
50шт Найлонов винт с кръстни Винт, гайка, плоска шайба, три Комбинирани Набор М2,5x8 мм за Закрепване на фиксирани заключване на Устройството.
zoom_in

50шт Найлонов винт с кръстни Винт, гайка, плоска шайба, три Комбинирани Набор М2,5x8 мм за Закрепване на фиксирани заключване на Устройството.

BGN 44.70

Наличност
check Налично за поръчка

✅ Материал : Изработен е от нейлонового материал, здрав и издръжлив ✅Подходящ за : Обикновено се използва за болтови връзки, където резба вал свързания с подходящ винт отвор или гайка. ✅Особености : Липсата на чеп, лекота на употреба, устойчивост на износване, висока устойчивост на корозия, липсата на ръжда във влажна среда, висока устойчивост на окисляване. ✅Определяне : Комплекти за подмяна на обкова са подходящи за различни видове мебели, както и напълно подходящи за свързване на дърво, плочи, кухненски плотове, плотове, изголовий легла, шкафове и още много други. ✅ Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне. ✅ Материал : Изработен е от нейлонового материал, здрав и издръжлив. ✅Подходящ за : Обикновено се използва за болтови връзки, където резба вал свързания с подходящ винт отвор или гайка. ✅Особености : Липсата на чеп, лекота на употреба, устойчивост на износване, висока устойчивост на корозия, липсата на ръжда във влажна среда, висока устойчивост на окисляване. ✅Определяне : Комплекти за подмяна на обкова са подходящи за различни видове мебели, както и напълно подходящи за свързване на дърво, плочи, кухненски плотове, плотове, изголовий легла, шкафове и още много други. ✅ Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне.Описание на продукта Материал : Изработен е от нейлонового материал, здрав и издръжлив.Подходящ за : Обикновено се използва за болтови връзки, където резба вал свързания с подходящ винт отвор или гайка.ГЪВКАВОСТ : Комплекти за подмяна на обкова са подходящи за различни видове мебели, както и напълно подходящи за свързване на дърво, плочи, кухненски плотове, плотове, изголовий легла, шкафове и още много други.Наименование на продукта : Найлонова гайка с кръстни глава, плоска шайба, определени от три комбинации Цвят : черен Бележки : Светлинна стрелба и на различните монитори може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от действителния продукт; допускане на измерване е 1-3 mm.

Продукти в категория..