• New
HorixGear 1 Двойка Облицовка на дръжката, Изработени по Поръчка Титанов Везните за мультитула Leatherman T4, довършителни Stonewash (черен Ti)
zoom_in

HorixGear 1 Двойка Облицовка на дръжката, Изработени по Поръчка Титанов Везните за мультитула Leatherman T4, довършителни Stonewash

BGN 2.33

Наличност
check Налично за поръчка

Leatherman FREE T4, безспорно, е едно фантастично мультитуломНо, може би бихте искали да дръжката е малко по-твърда, или да мультитул е имал малко по-голям общото тегло в ръка.Решение : да Комбинират своя тънък EDC с титан тежести от Horix Gear и придавайте му допълнителен зашеметяващ външен вид.Тези прецизионно отфрезерованные везни са идеални за подмяна на стандартни тежести Leatherman.Ние сме причинили на тях ярка тапицерия stonewash, като ваш ножу допълнителен нюанс клас.Монтирани тегло е около 3,15 мл.Тези титанови везни са идеални за индивидуални настройки!.Точно заваряване с ЦПУ.Запазени слот за блясък.Отрежете под камък.За Опашката на въжето.За обратно захващане. 【Превъзходно качество на】 Везни, произведени от 100% трайно титан Ti-6 Al-4v.Той се отличава с висока якост и лек в устойчив на корозия корпус и е подходящ за мультитула Leatherman T4. 【УНИКАЛЕН ДИЗАЙН】Дизайн изготвен в 3 D редактора.Режете на машината с ЦПУ. Ярката украса под камък.Везни, произведени на точни форми, са идеални за мультиинструмента Leatherman T4.На допир и е с дебелина превъзхождат стандартните везни. 【Функция DIY】 Светещ слот добавена при запазване на дупки за задно затваряне и отвори за опашката на въжето.Можете да сложите любимата си светящуюся ивица в светящуюся слот (подходящ за 1,5 * 6 мм). 【Че получавате】 2 бр. (1 чифт) тампон на дръжката, изработени по поръчка титанов везните за свободна мультитула leathernman T4. 【Забележка】 Мультитул в комплекта не е включена. 【Превъзходно качество на】 Везни, произведени от 100% трайно титан Ti-6 Al-4v.Той се отличава с висока якост и лек в устойчив на корозия корпус и е подходящ за мультитула Leatherman T4. 【УНИКАЛЕН ДИЗАЙН】Дизайн изготвен в 3 D редактора.Режете на машината с ЦПУ. Ярката украса под камък.Везни, произведени на точни форми, са идеални за мультиинструмента Leatherman T4.На допир и е с дебелина превъзхождат стандартните везни. 【Функция DIY】 Светещ слот добавена при запазване на дупки за задно затваряне и отвори за опашката на въжето.Можете да сложите любимата си светящуюся ивица в светящуюся слот (подходящ за 1,5 * 6 мм). 【Че получавате】 2 бр. (1 чифт) тампон на дръжката, изработени по поръчка титанов везните за свободна мультитула leathernman T4.

Продукти в категория..