• New
Калъф SUPCASE Unicorn Beetle Pro Series за iPhone 13 (випуск 2021 г.) 6,1 инча, вградено защитно фолио за екрана, здрав калъф-кобур за цялото тяло (черен)
zoom_in

Калъф SUPCASE Unicorn Beetle Pro Series за iPhone 13 (випуск 2021 г.) 6,1 инча, вградено защитно фолио за екрана, здрав калъф-кобур за цялото

BGN 1.67

Наличност
check Налично за поръчка

[Тест ЗА ПАДАНЕ от ВИСОЧИНА 20 фута] : Победителят в теста на CNET на падане от височина "на Най-добрия сценарий" [Вградено защитно фолио за екрана] : Вграден защитно фолио за екрана предотвратява появата на драскотини, без да жертвате чувствителност към прикосновениям. [Завъртане кобур] : Подвижен кобур с превръщането клипс за колан за удобно носене без ръце и джобове.Калъф също е вградена поставка за краката. [Точни деколтета] : Точно деколтета предоставят пълен достъп до пристанища, функциите и функционалните възможности на i Phone. [Съвместимост] : Съвместим само с i Phone 13 6,1 инча (випуск 2021 година). [Тест ЗА ПАДАНЕ от ВИСОЧИНА 20 фута] : Победителят в теста на CNET на падане от височина "на Най-добрия сценарий". [Вградено защитно фолио за екрана] : Вграден защитно фолио за екрана предотвратява появата на драскотини, без да жертвате чувствителност към прикосновениям. [Завъртане кобур] : Подвижен кобур с превръщането клипс за колан за удобно носене без ръце и джобове.Калъф също е вградена поставка за краката. [Точни деколтета] : Точно деколтета предоставят пълен достъп до пристанища, функциите и функционалните възможности на i Phone. [Съвместимост] : Съвместим само с i Phone 13 с диагонал от 6,1 инча (випуск 2021 година). Паднали, изоставени и задавленный мускул-карами, UB Pro осигурява пълна, доказан течение на времето защита на мобилни устройства на всяка крачка.Носител на годишна награда на CNET drop test awards и най-тънките, трайно и износостойкого на корпуса в индустрията, UB Pro издържа на падане от планините, огнестрелни наранявания и унищожаване на скоростта с повече от 55 мили в час.Благодарение на гъвкав поликарбонату TPU на 360 °, вградена на стойка за краката и пълна защита от прах, кал и влага, това е идеалното решение за защита на мобилни устройства.

Продукти в категория..