• New
Набор от карбид дискове за фугиране на Harpow 3 бр. Ножове за Электроколебательных инструменти, Ножове за Мультитулов, Ножове за електрически инструменти, Широко остр?
zoom_in

Набор от карбид дискове за фугиране на Harpow 3 бр. Ножове за Электроколебательных инструменти, Ножове за Мультитулов, Ножове за електрически

BGN 22.21

Наличност
check Налично за поръчка

1 БР Твердосплавное паяное острието Harpow за фугиране на 1/16 инча;. Твердосплавное паяное треугольное шлифовальное острието Harpow;. Твърдосплавен рашпиль за пръстите на Harpow с напайкой. Твердосплавное паяное острието Harpow за фугиране на 1/16 инча;. Твердосплавное паяное треугольное шлифовальное острието Harpow;. Твърдосплавен рашпиль за пръстите на Harpow с напайкой.Повече от 20 години се занимава с производство и доставка мультиколеблющихся ножове на пазара за професионална замяна.Ние предлагаме качествени ножове с пълен асортимент.Това е един от най-добрите варианти за покупка.Ние сме специализирани в электроинструментах и аксесоарите към него, лобзиках и дискови всеобщо с възвратно-поступательным движение, ножовках, лезвиях T., диамант лезвиях, полировальных подушечках и т. Сме намерили решение за вашите вибрации, рязане, рязане, полиране.Ние с нетърпение очакваме да работим с нашите партньори над качествено, достоен за технологични и дългосрочно сътрудничество.

Продукти в категория..