• New
Anneome 5 бр. Прът За Разбъркване на течности Лесен за многократна употреба Екстра Изискан Дълъг Кухненски Миксер с Огледало за Смесване на Кока-Кола, за Съдове Кафе На?
zoom_in

Anneome 5 бр. Прът За Разбъркване на течности Лесен за многократна употреба Екстра Изискан Дълъг Кухненски Миксер с Огледало за Смесване

BGN 18.10

Наличност
check Налично за поръчка

Мешалка за сок : ?? ПРЪЧКА за РАЗБЪРКВАНЕ С ЛОСТЧЕТА Благодарение на старателно полирана гладка повърхност лъжичка няма да навреди на устатаЛъжици за горещ чай : Лъжици-бъркалки offee, Дълги лъжици за чай с лед, пръчици за разбъркване напитки, лъжичка за кафе на коктейли в бар - изящна изработка и външен вид предоставят тези ложкам популярност и практичност.Лъжица за миксиране на коктейли : Произведени с отлично материал от неръждаема стомана, тези лъжици за смесване на мед са безопасни и полезни за здравето.Тънка работа и полиране го правят по-качествен.Гладка дръжка е удобна за хващане и се разбърква.Лъжици за смесване на коктейли : ? Удовлетворенный услуга : Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти, смятаме ги за вас в рамките на 24 часа.Бар лъжица с дълга дръжка : ? 4 Цвят : дава ви повече възможности, като позволява да изберете цвят, съответстващ на другите ви колекция, например на бара или на чинии по ваш избор.Сребро, розово злато, черен и златист цвят.Мешалка за сок : ?? ПРЪЧКА за РАЗБЪРКВАНЕ С ЛОСТЧЕТА Благодарение на старателно полирана гладка повърхност лъжичка няма да навреди на устата.Лъжици за горещ чай : Лъжици-бъркалки offee, Дълги лъжици за чай с лед, пръчици за разбъркване напитки, лъжичка за кафе на коктейли в бар - изящна изработка и външен вид предоставят тези ложкам популярност и практичност.Лъжица за миксиране на коктейли : Произведени с отлично материал от неръждаема стомана, тези лъжици за смесване на мед са безопасни и полезни за здравето.Тънка работа и полиране го правят по-качествен.Гладка дръжка е удобна за хващане и се разбърква.Лъжици за смесване на коктейли : ? Удовлетворенный услуга : Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти, смятаме ги за вас в рамките на 24 часа.Бар лъжица с дълга дръжка : ? 4 Цвят : дава ви повече възможности, като позволява да изберете цвят, съответстващ на другите ви колекция, например на бара или на чинии по ваш избор.Сребро, розово злато, черен и златист цвят.Пратката включва 5 х продуктова лъжици Характеристики -Материал : лъжичка за смесване на напитки от неръждаема стомана - С лъскав и полиран дизайн с текстура, която ще ви даде нов dining набор от десертните прибори.

Продукти в категория..