• New
Светлини Градински Лампа-led Соларни Лампи От Слабото до Ярка с Датчик за движение Външен Стенен монтаж, Лампа за Сигурност Нощна Лампа за Водосточного Канавката Дв?
zoom_in

Светлини Градински Лампа-led Соларни Лампи От Слабото до Ярка с Датчик за движение Външен Стенен монтаж, Лампа за Сигурност Нощна

BGN 100.76

Наличност
check Налично за поръчка

★ 4 led слънчеви водосточни на фенера - това е екологичен продукт, който подобрява качеството на живот на човек и уменьшающий щети на майката-природаСега имаме в семейството има различни продукти, които работят на слънчеви батерии и ще продължат да растат. ★ Слънчеви двор светлини Автоматично се презареждат през деня и автоматично осветени през нощта.Слънчевата батерия се зарежда 6-8 часа при една слънчева светлина, след това светлината може да работи 8-10 часа. ★ Пластмаса, устойчиви на корозия, огнеупорни и достатъчно здрав, за да продължи дълги години.Слънчева акумулаторна енергия за led осветление, опазването на околната среда и спестяване на енергия. ★ Функции Когато се обърне към източника на светлина, той улавя вашето движение и стимулиране на излъчване на светлината с мигновено увеличаване на интензивността на 100 lm в продължение на 25 секунди, преди да премине в режим на ярко осветление, за да спестите енергия и да удължи живота на осветителното тяло. ★ Без батерия, без кабел, лесно се инсталира.Широко се прилага в близост До вратата, стената, Корниз, веранди В градината, двора, Оградата, платформа, песен и т., Там, където Има Слънчева Светлина, Там се прилага Тази Лампа. ★ 4 led слънчеви водосточни на фенера - това е екологичен продукт, който подобрява качеството на живот на човек и уменьшающий щети на майката-природа.Сега имаме в семейството има различни продукти, които работят на слънчеви батерии и ще продължат да растат. ★ Слънчеви двор светлини Автоматично се презареждат през деня и автоматично осветени през нощта.Слънчевата батерия се зарежда 6-8 часа при една слънчева светлина, след това светлината може да работи 8-10 часа. ★ Пластмаса, устойчиви на корозия, огнеупорни и достатъчно здрав, за да продължи дълги години.Слънчева акумулаторна енергия за led осветление, опазването на околната среда и спестяване на енергия. ★ Функции Когато се обърне към източника на светлина, той улавя вашето движение и стимулиране на излъчване на светлината с мигновено увеличаване на интензивността на 100 lm в продължение на 25 секунди, преди да премине в режим на ярко осветление, за да спестите енергия и да удължи живота на осветителното тяло. ★ Без батерия, без кабел, лесно се инсталира.

Продукти в категория..