• New
WXZX Произведено Титуляр за метли и парцали За Влажни Швабр, Рафт за Парцал за Метли Подови Подвижна Стойка За Съхранение на Инструменти от Неръждаема Стомана за гра?
zoom_in

WXZX Произведено Титуляр за метли и парцали За Влажни Швабр, Рафт за Парцал за Метли Подови Подвижна Стойка За Съхранение на Инструменти

BGN 0.67

Наличност
check Налично за поръчка

* Здрав : В сравнение с пластмасов държач за метли, нашият органайзер за метли от неръждаема стомана са по-трайни, сверхустойчивый, него не е лесно да се повреди, тя е устойчива на атмосферни влияния и издържа тегло до 44 кг (20 кг) * Голям капацитет : конструкция с пружинным топка, побира различни дебели и тънки инструменти, невидима кука, могат да бъдат отстранени, когато не се използва, за да не заемат място, за събиране на реколтата на метла, парцал, гребла, инструменти и много други. * Чистота и ред : Нашият титуляр за парцал и метла идва с дебела тава за капки от неръждаема стомана, държач за метла и парцали може да реши проблема капания с парцал, много голям прием на таза, вече не се страхува, че капающая с парцал водата ще доведе до разпространението на бактерии и други проблеми. * Универсален дизайн на колелото : универсална гума с функция за спирачки повече няма да се страхуваш от приплъзване на рамката на въже обратно, може да се използва в най-различни места. * Широко се използва : Нашият органайзер за метене, в който може идеално да поставите парцали, гребла, метли, парцали, лопата за сняг, ключове, чадъри, четки, ръкавици, торби за прахосмукачки, бейзболни бухалки и т. В него можете да съхранявате различни предмети от бита, за да се спести място и да поддържа реда в дома си. * Здрав : В сравнение с пластмасов държач за метли, нашият органайзер за метли от неръждаема стомана са по-трайни, сверхустойчивый, него не е лесно да се повреди, тя е устойчива на атмосферни влияния и издържа тегло до 44 кг (20 кг). * Голям капацитет : конструкция с пружинным топка, побира различни дебели и тънки инструменти, невидима кука, могат да бъдат отстранени, когато не се използва, за да не заемат място, за събиране на реколтата на метла, парцал, гребла, инструменти и много други. * Чистота и ред : Нашият титуляр за парцал и метла идва с дебела тава за капки от неръждаема стомана, държач за метла и парцали може да реши проблема капания с парцал, много голям прием на таза, вече не се страхува, че капающая с парцал водата ще доведе до разпространението на бактерии и други проблеми. * Универсален дизайн на колелото : универсална гума с функция за спирачки повече няма да се страхуваш от приплъзване на рамката на въже обратно, може да се използва в най-различни места. * Широко се използва : Нашият органайзер за метене, в който може идеално да поставите парцали, гребла, метли, парцали, лопата за сняг, ключове, чадъри, четки, ръкавици, торби за прахосмукачки, бейзболни бухалки и т.

Продукти в категория..