• New
Жично въжето, 1/16 линия тел въжето, Жично въже от неръждаема стомана 304, Авиационен стоманено въже с дължина 328 фута с алуминиеви втулками 100шт, жило от 7 нишки, якост н?
zoom_in

Жично въжето, 1/16 линия тел въжето, Жично въже от неръждаема стомана 304, Авиационен стоманено въже с дължина 328 фута с алуминиеви

BGN 1.00

Наличност
check Налично за поръчка

【Жично въжето 】 Здрав кабел от неръждаема стомана 304 - произведен от 7x7 нишки стомана кабел с фитил 1/16 инча, защитен от ръжда, устойчив на корозия, устойчив на абразия 【Кабел от неръждаема стомана】 328 фута тел от неръждаема стомана, дължина може да бъде отглеждано, ако е необходимо.жично въжето често се използва като самолетно на въжето, сверхпрочных кабели, струнни тела в задния двор, градина на въже, кабел с цип от дърво до дърво, пране на въже, за да се гарантира сигурността на вашето куче на бягаща пътека, проявете творчески подход и изживейте декора на дома си. 【Висока носеща способност на】 Якост на опън 368 паунда, нержавеющие кабели е по-стегната и могат да издържат по-голяма тежест.Стоманен кабел е с гладка повърхност, без чеп, изработен от 7 направления на 7 жици, всяка плътно намотан, по-стегната, отколкото 7х19, 6х19 и 6х36! Може назначени предмети с тегло до 368 паунда. 【кабелна буш】 Идва със 100 алуминиеви обжимными скоби-петлевыми втулками като безплатен подарък и лесен за използване като авиационен кабел, например, висящи хранилки за птици, декор за огради и земеделски приложения. 【Нашата услуга】 Свържете се с нас, ако имате някакви въпроси по отношение на въжето 1/16, нашият професионален екип за поддръжка на клиенти ще ви помогне. 【Жично въжето 】 Здрав кабел от неръждаема стомана 304 - произведен от 7x7 нишки стомана кабел с фитил 1/16 инча, защитен от ръжда, устойчив на корозия, устойчив на абразия. 【Кабел от неръждаема стомана】 328 фута тел от неръждаема стомана, дължина може да бъде отглеждано, ако е необходимо.жично въжето често се използва като самолетно на въжето, сверхпрочных кабели, струнни тела в задния двор, градина на въже, кабел с цип от дърво до дърво, пране на въже, за да се гарантира сигурността на вашето куче на бягаща пътека, проявете творчески подход и изживейте декора на дома си. 【Висока носеща способност на】 Якост на опън 368 паунда, нержавеющие кабели е по-стегната и могат да издържат по-голяма тежест.Стоманен кабел е с гладка повърхност, без чеп, изработен от 7 направления на 7 жици, всяка плътно намотан, по-стегната, отколкото 7х19, 6х19 и 6х36! Може назначени предмети с тегло до 368 паунда. 【кабелна буш】 Идва със 100 алуминиеви обжимными скоби-петлевыми втулками като безплатен подарък и лесен за използване като авиационен кабел, например, висящи хранилки за птици, декор за огради и земеделски приложения. 【Нашата услуга】 Свържете се с нас, ако имате някакви въпроси по отношение на въжето 1/16, нашият професионален екип за поддръжка на клиенти ще ви помогне.

Продукти в категория..