• New
Скоба за закрепване на монитора TOMYEUS Поставка за закрепване на монитора Монтиране на стена за един монитор 10 -32 Регулируема по височина скоба за монитор с газова пр?
zoom_in

Скоба за закрепване на монитора TOMYEUS Поставка за закрепване на монитора Монтиране на стена за един монитор 10 -32 Регулируема

BGN 107.65

Наличност
check Налично за поръчка

✔ Подходящ за почти всички LCD монитори с размер 32 инча или по-малко; е класиран на монитори с тегло до 19,8 паунда; съвместим с VESA (100 х 100 мм и 75 x 75 мм) ✔ Гнездо за карта с памет за стена скоба можете да се движите наляво и надясно, позиция се коригира, регулировочный винт е проста и лесна, а обхват на затягане на гнездото за карта памет е на 1. ✔ От висок клас газова пружинен лоста - със система за газови пружини, което може да осигури стабилна и трайни регулировка на височината.Моля, регулира напрежението скоба монитор подходящ начин в зависимост от теглото на монитора.Той осигурява диапазон на настройка на височина 11,5 инча и удължаване на 9,8 инча. ✔ Този на бвп скоба за монитор с газова пружина, оборудван с функция за завъртане на екрана на ± 45 °, многосекционным съединение скоба, свободен популяризирането на / завъртане и без превключване между хоризонтални и вертикални екрани, което помага за създаване на перфектния ъгъл на видимост и ергономичен позиция за гледане.На монитора на компютъра може да бъде поставен в портретна или пейзажна ориентация. ✔ Скоба за монитор е снабден с вграден горивото жгутом тел, външен вид чисто и подредено, без елементарно; е оборудван с устройство за заключване на екрана, така че няма нужда да се притеснявате за това, че на екрана ще падне. ✔ Подходящ за почти всички LCD монитори с размер 32 инча или по-малко; е класиран на монитори с тегло до 19,8 паунда; съвместим с VESA (100 х 100 мм и 75 x 75 мм). ✔ Гнездо за карта с памет за стена скоба можете да се движите наляво и надясно, позиция се коригира, регулировочный винт е проста и лесна, а обхват на затягане на гнездото за карта памет е на 1. ✔ От висок клас газова пружинен лоста - със система за газови пружини, което може да осигури стабилна и трайни регулировка на височината.Моля, регулира напрежението скоба монитор подходящ начин в зависимост от теглото на монитора.Той осигурява диапазон на настройка на височина 11,5 инча и удължаване на 9,8 инча. ✔ Този на бвп скоба за монитор с газова пружина, оборудван с функция за завъртане на екрана на ± 45 °, многосекционным съединение скоба, свободен популяризирането на / завъртане и без превключване между хоризонтални и вертикални екрани, което помага за създаване на перфектния ъгъл на видимост и ергономичен позиция за гледане.

Продукти в категория..