• New
Лосион за ръце OUAI. Идеална лека формула за овлажняване на най-сухите участъци от кожата. Направено с масла от авокадо, жожоба и шипка за задържане на влага (16 течни у?
zoom_in

Лосион за ръце OUAI. Идеална лека формула за овлажняване на най-сухите участъци от кожата. Направено с масла от авокадо, жожоба

BGN 5.90

Наличност
check Налично за поръчка

ЛОСИОН ЗА РЪЦЕ OUAIТози лек лосион за ръце овлажнява благодарение на масла от авокадо, жожоба и шипка.С аромат на Dean Street — цветен аромат с нотки на цитрусови плодове, роза, магнолия и липов цвят.Този лек лосион за ръце с масла от авокадо и шипка увлажнит кожата.ДАЙ ПЕТ ЗА ХИДРАТАЦИЯ. Смягчите дори си с помощта на е лесно и хранителни лосион за ръце.Обилно нанасяйте през деня.OUAI ОЗНАЧАВА "ДА".В тази спокойна парижки начин.OUAI - това е честно разговори с нашата общност и с откровеност един с друг.Това означава да се откаже от нереалистични очаквания и да вземат своите несъвършенства.СЪСТАВКИТЕ, КОИТО ПРАВЯТ РАБОТАТА.Всички продукти OUAI внимателно проектирани, за да подхранват, защитават и помагат да се чувстват по най-добрия начин.Ние добавяме всичко най-добро и да оставим всичко лошо, никога няма да жертвате качеството.Ние винаги се опитваме да направим по-добре за планетата.ЗА РЕАЛНИЯ ЖИВОТ, ЗА РЕАЛНИТЕ ХОРА.Стилист-знаменитост Джен Аткин използва всички продукти на пазара, но не е в състояние да намерите марка, която е да е близо до нея или нейните приятели.OUAI предлага луксозни стоки на достъпни цени, които да са удобни за използване — невероятен отбор не е необходимо.

Продукти в категория..