• New
FujLoy 20 Картички с конвертами, покани за бала нощ 2023 година, честване на края на колеж, гимназия, университет през 2023 година.(026)
zoom_in

FujLoy 20 Картички с конвертами, покани за бала нощ 2023 година, честване на края на колеж, гимназия, университет през 2023 година.(026)

BGN 2.33

Наличност
check Налично за поръчка

1) Всяка опаковка включва 20 покани и 20 ПликовеВсяка карта с размер 4 "x6". 2) Класически черно-златен дизайн, отпечатани на висококачествена гланцова хартия, не допускающей размазывания, с помощта на съвременно професионално оборудване за цифров цветен печат. Цвят кредитна карта ще бъде не само толкова ярък като на снимката, но и удобен за вашето писмо. 3) Следвайки указанията на картата : в чест на това, че ще се проведе, където, отговорете на поканата и запишете вашата информация, това е идеалният начин да се обявят за бала парти!. 4) ще се Превърне в чудесно допълнение към вашата красива на бала парти, този покана карта и е идеален за всеки, абитуриентски партита в гимназия, колеж или университет, за всички видове абитуриентски партита. 1) Всяка опаковка включва 20 покани и 20 Пликове.Всяка карта с размер 4 "x6". 2) Класически черно-златен дизайн, отпечатани на висококачествена гланцова хартия, не допускающей размазывания, с помощта на съвременно професионално оборудване за цифров цветен печат. Цвят кредитна карта ще бъде не само толкова ярък като на снимката, но и удобен за вашето писмо. 3) Следвайки указанията на картата : в чест на това, че ще се проведе, където, отговорете на поканата и запишете вашата информация, това е идеалният начин да се обявят за бала парти!. 4) ще се Превърне в чудесно допълнение към вашата красива на бала парти, този покана карта и е идеален за всеки, абитуриентски партита в гимназия, колеж или университет, за всички видове абитуриентски партита. 1) Всяка опаковка включва 20 покани и 20 Пликове.Всяка карта с размер 4 "x6". 2) Класически черно-златен дизайн, отпечатани на висококачествена гланцова хартия, не допускающей размазывания, с помощта на съвременно професионално оборудване за цифров цветен печат. Цвят кредитна карта ще бъде не само толкова ярък като на снимката, но и удобен за вашето писмо. 3) Следвайки указанията на картата : в чест на това, че ще се проведе, където, отговорете на поканата и запишете вашата информация, това е идеалният начин да се обявят за бала парти! 4) ще се Превърне в чудесно допълнение към вашата красива на бала парти, този покана карта и е идеален за всеки, абитуриентски партита в гимназия, колеж или университет, за всички видове абитуриентски партита.

Продукти в категория..