• New
Фен стъкла на слънчеви батерии - Универсален Слънчев Авто Вентилатор на Предното /задното стъкло, Вентилатор за охлаждане на автомобилния прозорци, Един радиатор, ?
zoom_in

Фен стъкла на слънчеви батерии - Универсален Слънчев Авто Вентилатор на Предното /задното стъкло, Вентилатор за охлаждане на

BGN 0.33

Наличност
check Налично за поръчка

【Обелени климатик 】 Елиминира неприятна миризма, токсични газове, тютюнев дим, осигурява вентилация и свежестта на въздуха, осигуряване на семейството си здраво и удобно място в колата 【Многофункционален автомобилен фен 】 6 предимства в 1, включително охлаждане, дезодорацию, детоксикация, защита от замъгляване, защита от електрически уреди и универсална за кацане на повечето модели. 【Екологично чиста слънчева енергия 】 Поставете слънчев панел навън, за да получите пряка слънчева светлина, превърнете го в енергия, така че феновете не изисква свързаност.Управление на ключа на слънчевата енергия и батерията, могат да се управляват слънчевата батерия, използвана отделно. 【 Dual fan】 Два вентилатора удвои вентилация на въздуха и скоростта на обмен, и всеки фен е оборудван с независима превключвател за лесно управление. 【Лесна инсталация 】 Дръж го директно върху прозореца, отпред и отзад, отляво и отдясно, и осигуряване на ивици, забележка : инсталацията ще доведе до това, че на прозореца не се затваря напълно. 【Обелени климатик 】 Елиминира неприятна миризма, токсични газове, тютюнев дим, осигурява вентилация и свежестта на въздуха, осигуряване на семейството си здраво и удобно място в колата. 【Многофункционален автомобилен фен 】 6 предимства в 1, включително охлаждане, дезодорацию, детоксикация, защита от замъгляване, защита от електрически уреди и универсална за кацане на повечето модели. 【Екологично чиста слънчева енергия 】 Поставете слънчев панел навън, за да получите пряка слънчева светлина, превърнете го в енергия, така че феновете не изисква свързаност.Управление на ключа на слънчевата енергия и батерията, могат да се управляват слънчевата батерия, използвана отделно. 【 Dual fan】 Два вентилатора удвои вентилация на въздуха и скоростта на обмен, и всеки фен е оборудван с независима превключвател за лесно управление. 【Лесна инсталация 】 Дръж го директно върху прозореца, отпред и отзад, отляво и отдясно, и осигуряване на ивици, забележка : инсталацията ще доведе до това, че на прозореца не се затваря напълно.Характеристики : Led слънчева зареждане.Вградена акумулаторна батерия.Капацитет на вградената батерия : 2 AA * 800 Мачбатарея работи непрекъснато около 10 часа.Използвайте настоящата конструкция.

Type:
Car Fans
Material:
ABS
Quantity:
1pc
Item Color:
Black/White
Built-in battery capacity:
2AA*800MAH
Number of fans:
2
Speed:
3300 revolutions
Solar power:
2W
Voltage:
3.6 v
Current:
600 mA
Item Size:
175x145x80mm (L*W*H)
Net Weight:
579g / 20.4oz
Package:
1* Car Fans:
1* Package box:

Продукти в категория..