• New
MALAXA LIANXIAO - Акрил Модел за фабрика за щавене на кожи Занаяти, Модел Шаблон, Акрил Модел, Модели от Акрил, на Кожата, Форма за Чантата си, Ръчни инструменти за Портфейла
zoom_in

MALAXA LIANXIAO - Акрил Модел за фабрика за щавене на кожи Занаяти, Модел Шаблон, Акрил Модел, Модели от Акрил, на Кожата, Форма

BGN 4.58

Наличност
check Налично за поръчка

Повърхността е покрита със слой от крафт-хартия за избягване на сблъсъци и драскотини по време на транспортиранеМожете да използвате този модел за производството на чанти, която ще бъде специален подарък за самите вас.Акрил модел е здрав инструмент, за прецизно рязане, лесни за изрязване модели от кожа.Продуктът е произведен от висококачествен акрил материал, устойчив и предназначен за дълъг живот.Акрил модел е прозрачен и разборчив, го лесно запази, както и те могат да се ползват в продължение на дълго време. Можете да използвате този модел за производството на чанти, която ще бъде специален подарък за вас самите и 2. Акрил модел е здрав инструмент, за прецизно рязане, удобен за рязане на кожени узоров3. Акрил модел е прозрачен и разборчив, лесно се поддържа и може да се използва в продължение на дълго время4. Повърхността е покрита със слой от крафт-хартия за избягване на сблъсъци и драскотини по време на транспортировки5. Продуктът е произведен от висококачествен акрил материал, устойчив за продължителна служба Спецификация : Вид на продукта : акрил модел Материал : акрил Функция : Шаблон може да се използва за производство на чанти Готов стил : ръчния багаж Линк : закопчалка-капаче Описание на материал : около 5.08 см / 2 инча (само за справка) Препоръки за употреба : 1. Твърда кожата, като растителната кожа, се препоръчва да се режат с шило по линия на фигурата или директно кожен нож. На някои продукти от кожа, обработени по специален начин, кортекс не можете да маркирате с шило, така че трябва да се изрежат нюанси със сребърна дръжка, за зареждане с гориво. 25x24 см/9,8x4 инча,17,5x14,5x7 см / 6,9x5,7x2,8 инча съдържание на Пакета : 2 акрилни шаблон Информация за продукта Технически подробностипроизводитель Номер irak74bnhd Тегло на продукта 8,5 унции Материал за облицовки Материал за довършване на Източник на захранване е Начин за инсталиране на Installation Method Количество в опаковка на продукта 1 Висок чучур 1 см Материал на дръжката По подразбиране Тип на свързване на аксесоари по подразбиране са Включени компоненти, Вкл.

Item Type:
Acrylic Template
Material:
Acrylic
Function:
The template can be used to make handbag
Finished Style:
Handbag
Hardware Reference:
Snap fastener
Material Description:
Approx. 5.08cm / 2in(for reference only)
Suggestions for Use:
1. Hard leather, such as vegetable leather, is recommended to be cut with an awl along the pattern line, or directly cut with a leather knife.:
2. For some leather processed by special crafts, the cortex cannot be marked with an awl, so it needs to be cut with silver refill pen strokes.:
Size:
Approx. 25 x 24cm / 9.8 x 9.4in
17.5 x 14.5 x 7cm / 6.9 x 5.7 x 2.8in:
Package List:
2 x Acrylic Template:
Product information :
Technical Details:
Manufacturer ‎ :
Part Number ‎ irak74bnhd :
Item Weight ‎8.5 ounces :
Finish ‎Finish :
Material ‎Material :
Power Source ‎PowerSource :
Installation Method ‎InstallationMethod :
Item Package Quantity ‎1 :
Spout Height ‎1 Centimeters :
Handle Material ‎Default :
Accessory Connection Type ‎Default :
Included Components ‎Inc :

Продукти в категория..