• New
Алуминиева настолна Поставка за таблет FKSDHDG Двухосевой Дизайн, Регулируема По височина / ъгъл на Притежателя на Смартфона, Поставка за Таблети за рисуване (Цвят: A)
zoom_in

Алуминиева настолна Поставка за таблет FKSDHDG Двухосевой Дизайн, Регулируема По височина / ъгъл на Притежателя на Смартфона,

BGN 178.24

Наличност
check Налично за поръчка

- Изработена от висококачествен материал, тази поставка за лаптоп, която е здрава и безопасен за използване - Сгъваема конструкция поставка за лаптоп, преносими и не заемат много място. - Ергономичен дизайн, подобрява ъгъл на видимост и отпуска шийката на позвонок. - Кух дизайн на голям площад, увеличава циркулацията на въздуха, така че компютърът лесно се загрява. - Висока носеща способност и стабилен център на тежестта. - Изработена от висококачествен материал, тази поставка за лаптоп, която е здрава и безопасен за използване. - Сгъваема конструкция поставка за лаптоп, преносими и не заемат много място. - Ергономичен дизайн, подобрява ъгъл на видимост и отпуска шийката на позвонок. - Кух дизайн на голям площад, увеличава циркулацията на въздуха, така че компютърът лесно се загрява. - Висока носеща способност и стабилен център на тежестта. - Изработена от висококачествен материал, тази поставка за лаптоп, която е здрава и сигурна в употреба.- Сгъваема конструкция поставка за лаптоп, преносими и не заемат много място.- Ергономичен дизайн, подобрява ъгъл на видимост и отпуска шийката на позвонок.- Кух дизайн на голям площад, увеличава циркулацията на въздуха, така че компютърът лесно се загрява.- Висока носеща способност и стабилен център на тежестта.Спецификация : - Цвят : сребрист.- Материал : Алуминиева сплав, силиций.Пратката включва : 1 * Поставка за компютър, Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с мен, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа и ще ви дадем задоволителен отговор. Масичка за лаптоп : масичка за лаптоп.Масичка за лаптоп дивана : масичка за лаптоп за легло.Складное склад, може да бъде поставен в чанта за компютър за по-удобно носене.

- Color:
Silver.
- Material:
Aluminum alloy, silicon.
Package Included:
1* Computer stand:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Laptop table:
laptop table.
Laptop table sofa:
laptop table on the bed.
Foldable storage, can be placed in a computer bag for easy carrying. :

Продукти в категория..