• New
Кутия за съхранение на търговски картички PLAYGOGYM - Органайзер за съхранение на бейзболни картички, Кутии за съхранение на спортни картички за бейзболни картички, фу?
zoom_in

Кутия за съхранение на търговски картички PLAYGOGYM - Органайзер за съхранение на бейзболни картички, Кутии за съхранение на спортни

BGN 14.99

Наличност
check Налично за поръчка

【Качествена кутия за съхранение на карти】 е Изработена от три пласта висококачествена крафт-хартия и бяло велпапе, който е лек, здрав и издръжливКомпресиране и липса на деформации. 【Е подходящ за всякакви картички с размер 3 * 4 инча】 Тази кутия за съхранение на карти е подходящ за стандартни карти с размери 3 x 4 см, вътрешен размер на кутията е 12,2 инча (Д) * 4 инча (Ш) * 3,23 инча (В).Моля, проверете размера, преди да купите. 【Огромен капацитет за 1750 бр.】 Всяка кутия за съхранение на карти може да побере 350 картички с размери 3x4 инча, само на 5 опаковки за 1750 картички с размери 3x4 инча, те запазват своята карта, организирани и ги предпазват от прах и повреди. 【Всяка карта Може да Бъде спасен】Те могат да съхраняват карти, най-голям размер - 3 * 4 инча, както и други карти по-малък размер, като например : търговски карта или спортни картички, и баскетболни и бейзболни картички, футболни картички и други. 【Лекотата на монтажа】 За изграждане на тази кутия, за съхранение не са необходими инструменти или лепило. просто сгънете и съберете за няколко минути.Характеристики : Цвят : бял Капацитет : 1750 бр. за карти 3 * 4 инча Помещение включва : 5 x кутия за съхранение.

Продукти в категория..