• New
Калъф Airpods 3 AIRSPO е Съвместим с калъф AirPods 3, Сладък калъф AirPods 3 за момичета, Силиконов калъф за AirPods 3-то поколение, защитна кожа airpods 3 с брелком (Хакове/гепард)
zoom_in

Калъф Airpods 3 AIRSPO е Съвместим с калъф AirPods 3, Сладък калъф AirPods 3 за момичета, Силиконов калъф за AirPods 3-то

BGN 29.76

Наличност
check Налично за поръчка

【Идеален за Air Pods 3】 Прецизионное формоване идеална за засаждане на своята практика за зареждане на Air Pods 3 (2021)Съвместим само с най-новата версия на Apple Airpods 3-то поколение. 【Красива и елегантна декорация от печат】Airspo обръща специално внимание на качеството и на занаят. Мотиви своята практика airpods 3 изпълнени с използване на съвременни технологии термопереноса, която е трудно да се изтрие и да се выцвести.Най-новият дизайн и печат, прави си airpods 3 много уникални и модерни. 【Професионален калъф за Airpods 3】 Защитен калъф за Air Pods 3 е изработен от висококачествен силиконов материал, който гарантира пълна защита от надраскване, порязвания и натъртвания.Прецизионное формоване идеална за засаждане на своята практика за зареждане на Air Pods 3. 【Карабина в комплект】 Идва с метален карабинер, което прави переноску Air Pods 3 удобна и надеждна.(Калъф за зареждане на Air Pods 3 и Air Pods 3 в комплекта не са включени). 【Цялостна защита на】 Пыленепроницаемый, удароустойчив и устойчив на надраскване, не расшатывается и не деформират при продължителна употреба, водоустойчив дизайн за защита на вашия Airpod 3. Поддържа кабелна, така и безжично зареждане.Предни led индикатор вижда по време на зареждане. 【Идеален за Air Pods 3】 Прецизионное формоване идеална за засаждане на своята практика за зареждане на Air Pods 3 (2021).Съвместим само с най-новата версия на Apple Airpods 3-то поколение. 【Красива и елегантна декорация от печат】Airspo обръща специално внимание на качеството и на занаят. Мотиви своята практика airpods 3 изпълнени с използване на съвременни технологии термопереноса, която е трудно да се изтрие и да се выцвести.Най-новият дизайн и печат, прави си airpods 3 много уникални и модерни. 【Професионален калъф за Airpods 3】 Защитен калъф за Air Pods 3 е изработен от висококачествен силиконов материал, който гарантира пълна защита от надраскване, порязвания и натъртвания.Прецизионное формоване идеална за засаждане на своята практика за зареждане на Air Pods 3. 【Карабина в комплект】 Идва с метален карабинер, което прави переноску Air Pods 3 удобна и надеждна.(Калъф за зареждане на Air Pods 3 и Air Pods 3 в комплекта не са включени). 【Цялостна защита на】 Пыленепроницаемый, удароустойчив и устойчив на надраскване, не расшатывается и не деформират при продължителна употреба, водоустойчив дизайн за защита на вашия Airpod 3.

Продукти в категория..