• New
Ролка за армрестлинга в ниско положение, Симулатор за китките и Лактите, С възможност за регулиране под различни ъгли и наклони, Здрав стоманен корпус, Ролка на пре?
zoom_in

Ролка за армрестлинга в ниско положение, Симулатор за китките и Лактите, С възможност за регулиране под различни ъгли и наклони, Здрав стоманен

BGN 1.00

Наличност
check Налично за поръчка

★ Професионален треньор за армрестлинга, симулатор за тренировка на силата на китката, който е подходящ за армрестлеров и хора, които искат засилване на китката си ★ Лесна настройка.Ще трябва само на няколко винта, инсталацията може да се извърши за броени минути.Можете да го инсталирате, Без да се отвори, ако имате здрава маса. ★ Този тенис на ролка има дизайн с многоугловой регулиране, която може да подобри тренировка на китката.Утолщающий материал, модерна професионална технология за заваряване, с максимално тегло по време на транспортирането е до 200 кг. ★ ЗДРАВ РОЛКА : Произведено от траен корпус нейлоновое колелото позволява скакалке свободно и плавно да се движите през цялата тренировка. ★ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПРЕДИМСТВА : Този тренажор с шкивом за китките и ръцете, подобрява сцеплението на ръцете /пръстите /ръцете / китките, а също така може да се използва за облекчаване на стреса на ежедневието и свободното време. ★ Професионален треньор за армрестлинга, симулатор за тренировка на силата на китката, който е подходящ за армрестлеров и хора, които искат засилване на китката си. ★ Лесна настройка.Ще трябва само на няколко винта, инсталацията може да се извърши за броени минути.Можете да го инсталирате, Без да се отвори, ако имате здрава маса. ★ Този тенис на ролка има дизайн с многоугловой регулиране, която може да подобри тренировка на китката.Утолщающий материал, модерна професионална технология за заваряване, с максимално тегло по време на транспортирането е до 200 кг. ★ ЗДРАВ РОЛКА : Произведено от траен корпус нейлоновое колелото позволява скакалке свободно и плавно да се движите през цялата тренировка. ★ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПРЕДИМСТВА : Този тренажор с шкивом за китките и ръцете, подобрява сцеплението на ръцете /пръстите /ръцете / китките, а също така може да се използва за облекчаване на стреса на ежедневието и свободното време.Характеристики на продукта : 1. Професионален симулатор за армрестлинга, симулатор за тренировка на силата на китката, който е подходящ за армрестлеров и хора, които искат засилване на китката си. Произведено от траен корпус нейлоновое колелото позволява скакалке свободно и плавно да се движите през цялата тренировка.Параметри: Материал : неръждаема стомана Тегло : около 3 кг Цвят : черен Опаковка включва : 1 * ролка с ниско положение на машината Забележка : ★ дължи На разликите между различните екрани изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Продукти в категория..