• New
oAutoSjy 1 Чифт Автомобилни Стикери с Цветя, Пеперуди, Автомобилни Винилови Стикери с пеперуди за жени, Автомобилни Графични Странични Стикер на предния Капак и Моделъ?
zoom_in

oAutoSjy 1 Чифт Автомобилни Стикери с Цветя, Пеперуди, Автомобилни Винилови Стикери с пеперуди за жени, Автомобилни Графични

BGN 7.15

Наличност
check Налично за поръчка

【Материал】 Автомобили стикер, изработен от висококачествени PET материал, който е непромокаем и здрав, не е лесно да избледнява 【Лесна употреба】 Стикер-пеперуда на задната страна на колата са изработени от лепило с добра адгезией, почистете повърхността на колата, повдигна защитната хартия и я залепете.Лесно се отстраняват, без да оставят следи по повърхността. 【Многофункционален】 Стикер не може да се покрие само драскотина, но и да направи колата по-персонализирани, забавен аксесоар за украса на кола.Също така може да се използва като декорация на дома. 【Прилагането на】 Автомобилни стикери с пеперуди са подходящи за кемпера, мотоциклет, автомобил, стена, шкафчета, прозорци, лаптоп, хладилник, тоалетна, скейтборд, куфар, китари, сноуборд и други повърхности. 【Подаръци】 Етикети могат да се използват като подаръци за семейството, приятелите, колегите на рождени дни, Коледа, партита, свети Валентин и т. 【Материал】 Автомобили стикер, изработен от висококачествени PET материал, който е непромокаем и здрав, не е лесно да избледнява. 【Лесна употреба】 Стикер-пеперуда на задната страна на колата са изработени от лепило с добра адгезией, почистете повърхността на колата, повдигна защитната хартия и я залепете.Лесно се отстраняват, без да оставят следи по повърхността. 【Многофункционален】 Стикер не може да се покрие само драскотина, но и да направи колата по-персонализирани, забавен аксесоар за украса на кола.Също така може да се използва като декорация на дома. 【Прилагането на】 Автомобилни стикери с пеперуди са подходящи за кемпера, мотоциклет, автомобил, стена, шкафчета, прозорци, лаптоп, хладилник, тоалетна, скейтборд, куфар, китари, сноуборд и други повърхности. 【Подаръци】 Етикети могат да се използват като подаръци за семейството, приятелите, колегите на рождени дни, Коледа, партита, свети Валентин и т. o Auto Sjy Стикер с пеперуда за кола, стикер на бронята за домашни любимци, универсален стикер с пеперуда за кола, стикер за произход, Аксесоари за украса на автомобила, подарък Описание : Името на продукта : Стикер с пеперуда за кола Материал : домашни любимци Размер : 32 см x 29 см x 0.1 cm (Lxwxh) Цвят : черно-червено / черно и розово / бяло и червено / бяло-розов Тегло : 20 г Осъществяване списък : 1 двойка от x стикер с пеперуда за кола.

Продукти в категория..