• New
Автомобилна Парцал Без драскотини Отвън, Комплект за Автомобилни меки Четки за автомобил, камион, suv, ван и на мотоциклет, Восъчни Памучни Косата, Автомобилни Парца?
zoom_in

Автомобилна Парцал Без драскотини Отвън, Комплект за Автомобилни меки Четки за автомобил, камион, suv, ван и на мотоциклет,

BGN 2.00

Наличност
check Налично за поръчка

【Дължина 2 X】 Телескопични подпори, които позволяват на хората от всякакъв растеж лесно могат да стигат до покрива, предното стъкло, предния капак и други трудно достъпни места за големите превозни средства 【3-кратна ГЪВКАВОСТ】 Наставка въже и планк въже се обръщат и се фиксират под различни ъгли, което осигурява гъвкавост на прибиране на реколтата, както и голяма кръгла парцал покрива големи площи за по-бързо избърсване на прах от черни камиони, джипове, микробуси и други големи превозни средства. 【4-кратно отстраняване на ПРАХ】 най-Добрата автомобилна парцал за избърсване на прах е необходима на хората, които живеят в пустинята или на Западния бряг, за почистване на вашите автомобили и спестяване на вода, защото обработени с парафин памучни нишки за ефективно премахване на полени, без използване на вода. 【5 X без драскотини】 Мека удобна конец от естествен 100% памук влакна винаги внимателно се отнася до боя, стъкло, пластику, хрому, метал и други повърхности и няма драскотина на финала, не оставяйки ворсинок в върти краищата след използването на четка за почистване на арматурното табло на автомобила ultimate dust dash duster. 【ПРЕНОСИМ】 Използвайте нашия удобен за носене калъф за съхранение, за да носят тази автомобилна четка за избърсване на прах в багажника на вашия автомобил и почистване на прах, когато пожелаете, четка може да се свали с глава за лесно съхранение. 【Дължина 2 X】 Телескопични подпори, които позволяват на хората от всякакъв растеж лесно могат да стигат до покрива, предното стъкло, предния капак и други трудно достъпни места за големите превозни средства. 【3-кратна ГЪВКАВОСТ】 Наставка въже и планк въже се обръщат и се фиксират под различни ъгли, което осигурява гъвкавост на прибиране на реколтата, както и голяма кръгла парцал покрива големи площи за по-бързо избърсване на прах от черни камиони, джипове, микробуси и други големи превозни средства. 【4-кратно отстраняване на ПРАХ】 най-Добрата автомобилна парцал за избърсване на прах е необходима на хората, които живеят в пустинята или на Западния бряг, за почистване на вашите автомобили и спестяване на вода, защото обработени с парафин памучни нишки за ефективно премахване на полени, без използване на вода.

Продукти в категория..