• New
Вграден контролер на термостата Hilitand Огнеупорна корпус от ABS-пластмаса Цифров Регулатор на температурата (AC 220V/16A) (черен)
zoom_in

Вграден контролер на термостата Hilitand Огнеупорна корпус от ABS-пластмаса Цифров Регулатор на температурата (AC 220V/16A) (черен)

BGN 3.30

Наличност
check Налично за поръчка

【РАБОТНА】 Релеен изход управлява включването и выключением захранване на електрически нагревателКогато температурата в помещението е по-ниска инсталирана, реле е заключен, така че электронагреватель включен към 220 V.Когато температурата в помещението достигне зададената температура, реле изключва, а электронагреватель изключва от напрежение 220v. 【МОНТИРАНИ НА】 Вграден терморегулятор XD-016 е на повърхността на нагревателя за измерване на температурата в помещението или системи за отопление. 【АВТОМАТИЧНА ДИАГНОСТИКА】 Той е с компактен размер и функция за автоматична диагностика.Това е специален регулатор на температурата за электронагревателей и електрическо отопление.Максимален ток на натоварване е 16А. 【Умен чип】 Използва технология за интелигентно управление на чип, на чувствителен елемент за температурата на термистора. 【ЛЕКОТА НА РАБОТА】Контрол е много проста и може да се свърже директно към трехконтактной контакт. 【РАБОТНА】 Релеен изход управлява включването и выключением захранване на електрически нагревател.Когато температурата в помещението е по-ниска инсталирана, реле е заключен, така че электронагреватель включен към 220 V.Когато температурата в помещението достигне зададената температура, реле изключва, а электронагреватель изключва от напрежение 220v. 【МОНТИРАНИ НА】 Вграден терморегулятор XD-016 е на повърхността на нагревателя за измерване на температурата в помещението или системи за отопление. 【АВТОМАТИЧНА ДИАГНОСТИКА】 Той е с компактен размер и функция за автоматична диагностика.Това е специален регулатор на температурата за электронагревателей и електрическо отопление.Максимален ток на натоварване е 16А. 【Умен чип】 Използва технология за интелигентно управление на чип, на чувствителен елемент за температурата на термистора. 【ЛЕКОТА НА РАБОТА】Контрол е много проста и може да се свърже директно към трехконтактной контакт.Спецификация : Model XD-016 Материал на корпуса : огнеупорна ABS захранващо Напрежение : 50 Hz AC220 V (+ 10%) Изходна мощност : AC220 V 16 A размери на продукта : 60x143x30 мм (ширина, височина, дълбочина) Открывающееся дупка : 53,5 X133,5 мм (дължина X височина) Диапазон на регулиране на температурата : 5 ~ 45 (по подразбиране 21) Обхват на измерване и показване на : -9 ~ 99,0 температурен Диапазон на грешка хистерезис на уреда : 1,0 ~ 5,0 (по подразбиране 2,0) за Калибриране на температурата измерване на : - 9 ~ 9 (по подразбиране 0) Функция за изключване за време, Установено максимално време до 16 часа (установено в багажника състояние) Функция за включване на време, Максимално време за установено на 16 часа (в изключено състояние) Функция сън YES Функция за дистанционно управление yes Функция за автоматично записване на данни, спиране на тока Цвят черен; Бял (по избор) Осъществяване списък : 1 × Регулатор на температурата (без батерията).

ModelXD-016:
Shell Material:
Flame Retardant ABS
Power supply voltage:
50Hz AC220V (+10%)
Output power:
AC220V 16A
Product size:
60X143X30mm (wide,high, depth)
Opening hole:
53.5X133.5mm (length X high)
Temperature control range:
5 ~45 (default 21)
Measurement and display range:
-9 ~99.0
Temperature range of hysteresis error of instrument:
1.0~5.0 (default 2.0)
Measurement temperature calibration:
- 9 ~9(default 0)
Timing turn off functionThe maximum time is set to 16 hours (set in boot state):
Timing turn on functionThe maximum time is set to 16 hours (in shutdown state):
Sleep functionYes:
Remote control functionYes:
Auto-saving function of power-off dataYes:
ColorBlack; White(Optional):
Package list:
1 × Temperature Controller(No-including battery):

Продукти в категория..