• New
Блок за йога Взривозащитен Топка за Йога Спортна Топка за Фитнес Балансиращ Топката с Масаж точка, Диаметър: 60 см (Розов)
zoom_in

Блок за йога Взривозащитен Топка за Йога Спортна Топка за Фитнес Балансиращ Топката с Масаж точка, Диаметър: 60 см (Розов)

BGN 37.11

Наличност
check Налично за поръчка

1 Продължителната употреба може да увеличи мускулната сила, отслабване на краката и да се намали количеството на мазнини в областта на бедрата.Нека да формират перфектната извивка на краката, гърба и ръцете и да се насладите на здравословен и по-щастлив живот, който завижда на другите. Удобно захващане, висока ефективност на усвояване на пот, дръжка за защита от пяна, повишава сигурността. Екологично чисти материали, удобен за използване и лесен за съхранение;. Има пружина с висока плътност не е деформиран.S-образен дизайн придава добра еластичност и здравина, го прави здрав и издръжлив. Подходящ за жилища, офиси, спортни зали и други случаи. Продължителната употреба може да увеличи мускулната сила, отслабване на краката и да се намали количеството на мазнини в областта на бедрата.Нека да формират перфектната извивка на краката, гърба и ръцете и да се насладите на здравословен и по-щастлив живот, който завижда на другите. Удобно захващане, висока ефективност на усвояване на пот, дръжка за защита от пяна, повишава сигурността. Екологично чисти материали, удобен за използване и лесен за съхранение;. Има пружина с висока плътност не е деформиран.S-образен дизайн придава добра еластичност и здравина, го прави здрав и издръжлив. Подходящ за жилища, офиси, спортни зали и други случаи. Лесно переносимо 2. Метод на контрол : механический4. Заглавие : Магията На Ног5. Материал : гумена обвивка от NBR, с висока якост на пружина Характеристики : При продължителна употреба изпълнява функции на комина и отслабване. Обвивка на топката е изработена от PVC, а основата - от ABS материал. Основата е от двойно противоскользящий ефект, линии и долната круг3. Основата на мазнини и трайно, узаконен с 12 винта, а сигурността е на високо. Материал : ABS + PVC5. Размер : 60x20,5 см.

Продукти в категория..