• New
Решения за две колела колела TWHN-60N-T03-BK-B Спирачното колело с найлонови купол с Диаметър 2,36 инча, диаметърът на пръта с резба 1/4-20 x дължина на пръта с резба 1, максималн?
zoom_in

Решения за две колела колела TWHN-60N-T03-BK-B Спирачното колело с найлонови купол с Диаметър 2,36 инча, диаметърът на пръта с резба

BGN 3.96

Наличност
check Налично за поръчка

Отточна тръба на шарнирна връзка Двухколесный валяк с качулка колелото е с диаметър 60 мм (2,36 инча). Пръчка с резба 1/4-20 x 1". Черен със спирачка.Отточна тръба на шарнирна връзка Двухколесный валяк с качулка. колелото е с диаметър 60 мм (2,36 инча). Пръчка с резба 1/4-20 x 1". Черен със спирачка.Twin Wheel Пудра Solutions предлага най-добрите двухколесный валяк премиум-клас.Ние не само гордо се фокусираме върху производството на ролки с най-високо качество, нито една подробност не остава незабелязана.Вътре колелцето скрита ос от закалена стомана, покрита с цинк, която никога няма да видите, но която не трябва да остане незабелязано.Освен това, нашите джанти найлон наистина са съставени от 100% найлон, без добавяне на пълнители.Освен това, нашите полиуретанова колело може да се похвали с дебел уретановым дизайн на протектора, обернутым около ядро от 100% найлон, което осигурява идеално меко колело без реклама, изчислен за години напред.Ние сме горди да са минали всички изисквания за изпитване за BIFMA и имам множество награди за качество.Но ние позволяваме на нашия продукт и услуга да се говори за нас.Компания Twin Wheel Пудра Solutions отделя себе си сред останалите си ангажимент за надеждност, невероятно бързи срокове на доставка и доброто обслужване на клиенти.Опитайте нашите сдвоенные джанти, и ще се радвам, че са направили това.

Продукти в категория..