• New
Нов калъф WunM Studio 2022 подходящ за 6-инчов чисто нов Kindle (11-то поколение-випуск 2022 година), лек калъф с функция за автоматично включване/изключване за четене на електрон?
zoom_in

Нов калъф WunM Studio 2022 подходящ за 6-инчов чисто нов Kindle (11-то поколение-випуск 2022 година), лек калъф с функция

BGN 60.66

Наличност
check Налично за поръчка

【За Kindle 2022】 Предназначена единствено за устройство за четене на електронни книги, 6 " Напълно нов Kindle (11-то поколение - випуск 2022 гНе е подходящ за други устройства Kindle предишното поколение. 【Интелигентно пестене на енергия】 Автоматично изключва устройството kindle 11-то поколение при отваряне и затваряне на капака. 【Материал премиум-клас】 Тънък и лек защитен капак в твърди корици от висококачествена изкуствена кожа.Вътрешната повърхност на КОМПЮТЪРА без драскотини осигурява удобство докосване и допълнително ниво на защита на вашето устройство за четене на електронни книги kindle 2022. 【Обмислен дизайн】 Магнитна закопчалка осигурява херметичност на предния капак.Благодарение на точния вырезу kindle 2022 може да се зарежда, без да махате калъф. 【Няколко възможности】 на Разположение в различни цветове.Много красиви цветове и модели са представени с нас всеки ден нов калъф за kindle, който може напълно да защити kindle от драскотини, мръсотия или износване. 3d коприна текстура е устойчив на надраскване, фигура ясен и реалистичен. ❤ Настройка : Ако имате любими снимки и вие искате да създадете за kindle защитни капаци с изображения на вашите деца, домашни любимци, вашето семейство и вашата съпруга, изпратете ми модел kindle и вашите снимки, аз ще направя за вас уникален защитен калъф, пълен с любов. ❤ Лесна употреба : лесно се побира и се снеме, да се насладите на тях им е доста лесно, можете да получите пълен достъп до всички функции, без да махате калъф с Kindle.Устройството може да се зарежда с вътрешен калъф.Автоматично превключване в режим на сън : kindle cover може да поддържа функцията за автоматично преминаване в режим на сън.Магнит сигурно затваря за носене, лесно се побира и се отстранява.Това също помага да се удължи живота на батерията.Ако имаме калъф за kindle, за по-дълъг период на употреба, се препоръчва да закупите калъф за kindle.В живота ние понякога случайно попадат на земята, понякога случайно разсипване на кафе в непосредствена близост до кейсом kindle, а когато имаме деца, понякога те няма да бъдат внимателно да се докоснат до него, за по-дълъг период на употреба, калъф kindle предпазва ни от kindle.Подкрепа за настройките, можете също да персонализирате снимки на вашите деца, вашата жена, вашите домашни любимци, когато децата са смешни, този калъф kindle е предназначен изключително за вашата пълна защита : калъф може да бъде фиксиран на цялото тяло и ви гарантира отлична цялостна защита.

Продукти в категория..