• New
Самоцентрирующийся Заключване, Самоцентрирующееся да Има Тренировка Набор от Зенковочных Тренировки Инструменти за Дървообработване Набор от Шарнирных Трениро?
zoom_in

Самоцентрирующийся Заключване, Самоцентрирующееся да Има Тренировка Набор от Зенковочных Тренировки Инструменти за Дървообработване

BGN 1.67

Наличност
check Налично за поръчка

Талаш автоматично ще се премахват от дупки от двете страни на горната част на тренировки, не ще заклинивать тренировкаМоже да се прилага за пробиване на врата и прозорец линии, дърводелски, позициониране и така нататък.В комплекта са включени 10 шарнирных тренировки с различни размери, отговарящи на вашите различни нужди в креплении.Висока точност на позициониране, не се движи по време на сондиране, лесен и удобен за работа.Изработена от висококачествена алуминиева сплав, не е лесно размораживается и много здрав за по-дълга употреба. В комплекта са включени 10 шарнирных тренировки с различни размери, отговарящи на вашите различни нужди в креплении. Висока точност на позициониране, не се движи при пробивни, лесен и удобен за работа. Талаш автоматично ще се премахват от дупки от двете страни на горната част на тренировки, не ще заклинивать тренировка. Може да се прилага за пробиване на врата и прозорец линии, дърводелски, позициониране и така нататък. Изработена от висококачествена алуминиева сплав, не е лесно размораживается и много здрав за по-дълга употреба.Как да използвате : Отваряте дупка, моля, регулирайте го в съответствие с твърдост на дървесината.Ако дървесината е мека, можете да изберете онази, която е по-малка.Ако дървесината е твърда, можете да изберете съответната или по-голяма.Дървесен талаш автоматично ще се премахват от дупки от двете страни на тренировки.Дизайнът не се придържа тренировка, като предоставя идеален ефект удар.Параметри : Тип на продукта : Въртящ се на тренировка Материал продукти : алуминиева сплавспецификации : 5/64 инча x 2,7 / 64 инча x 2,9 / 64 инча x 2,11 / 64 инча, 5 мм / 0,2 инча (прибл.), 13/64 инча, 1/4 инча, всяка отговаря на сверлу с превръщането на върха и жълто централната перфоратору Диаметър : 1/4 inch Размер на дупки с размер на отворите дръжка : (прибл.) 5/64 инча : Диаметър на отвора около 2 мм / 0,1 инча, при използване на саморезов 2,2 ~ 2,8 мм / 0,1 ~ 0,1 инча винтове 7/64 инча : Диаметър на отвора е около 2,8 мм / 0,1 инча, при използване на саморезов около 3 ~ 3.5 мм / 0,1 ~ 0,1 инча.

Item Type:
Hinge Drill Bit
Product Material:
Aluminum Alloy
Specifications:
5/64in x 2, 7/64in x 2, 9/64in x 2, 11/64in, 5mm / 0.2in(approx.)
, 13/64in, 1/4in, each corresponding a twist drill bit, and a yellow center punch:
Shank Diameter:
1/4in Hex Handle
Hole Size:
(Approx. )
5/64in:
The diameter of the hole is about 2mm / 0.1in, using about 2.2 ~ 2.8mm / 0.1 ~ 0.1in self-tapping screws
7/64in:
The diameter of the hole is about 2.8mm / 0.1in, using about 3 ~ 3.5mm / 0.1 ~ 0.1in self-t

Продукти в категория..