• New
За определяне на BoxWave, съвместимо с Честта Holly 3 (За монтиране от BoxWave) - За монтиране на огледала за обратно виждане, Регулируема За монтиране на GPS за огледала за обра?
zoom_in

За определяне на BoxWave, съвместимо с Честта Holly 3 (За монтиране от BoxWave) - За монтиране на огледала за обратно виждане, Регулируема

BGN 3.33

Наличност
check Налично за поръчка

⚓ [ЖИВИ И ЗДРАВИ] За определяне на Box Wave, съвместимо с Честта Holly 3 Прикрепете монтиране директно към огледалото за обратно виждане.Регулируема закопчалка сигурно се поставя на дръжката и могат да издържат на всякаква скорост или преминаването през неравности по пътя. ? [ЕСТЕСТВЕН ВИД] е Удобно поставете Holly 3 точно под огледалото за обратно виждане.Това е кола планина осигурява на водача естествена гледна точка, която позволява бърз поглед в екрана за бързи телефонни разговори или GPS навигация. ? [ПЕЙЗАЖНО Или ПОРТРЕТНА] Регулируеми странични подлакътници удобно и надеждно закотвени си Holly 3. ПРЕВРЪЩАТ притежателя на всеки ъгъл, включително пейзажна или портретна режими, за да се гарантира възможно най-доброто мнение. ? [НАПЪЛНО РЕГУЛИРУЕМИ] Регулируеми подлакътници ви позволяват да се извърши преглед на всеки желания ъгъл.Кликнете сребърни бутони за регулиране на временно да отключи всяка от съединения за настройка на желания външен вид, и просто да се отпуснете бутона, за да фиксирате на място. ? [ЗДРАВ] е Изработен от ЗДРАВ поликарбонатни материали и детайли, сложен дизайн за продължителна употреба и функционалност.За определяне на Box Wave е съвместимо с Честта Holly 3. Сигурно и затегнете Holly 3 в колата с помощта на автомобилни стойки за огледала за обратно виждане Box Wave.Прикрепете монтиране директно към огледалото за обратно виждане.Регулируема закопчалка сигурно се поставя на дръжката и могат да издържат на всякаква скорост или преминаването през неравности по пътя.Удобно поставете Holly 3 точно под огледалото за обратно виждане.Това е кола планина осигурява на водача естествена гледна точка, която позволява бърз поглед в екрана за бързи телефонни разговори или GPS навигация.Регулируеми странични подлакътници удобно и надеждно закотвени си Holly 3. ПРЕВРЪЩАТ притежателя на всеки ъгъл, включително пейзажна или портретна режими, за да се гарантира възможно най-доброто мнение.Регулируеми подлакътници ви позволяват да се извърши преглед на ВСЕКИ желания ъгъл.Кликнете сребърни бутони за регулиране на временно да отключи всяка от съединения за настройка на желания външен вид, и просто да се отпуснете бутона, за да фиксирате на място.Изработен от ЗДРАВ поликарбонатни материали и детайли, сложен дизайн за продължителна употреба и функционалност.

Продукти в категория..