• New
MFCHY 7 бр. Комплект Четки за грим с кристали, Определени за перушина основи, Четка за очи и Лице, Набор от инструменти за грим (Цвят: E)
zoom_in

MFCHY 7 бр. Комплект Четки за грим с кристали, Определени за перушина основи, Четка за очи и Лице, Набор от инструменти за грим (Цвят:

BGN 45.75

Наличност
check Налично за поръчка

Изработен е от материал, който е трайна за използване и осигурява отлични грижи за кожата сиМека и гладка четка за коса е много безопасен и удобен.Благодарение на формата на дръжката на четка за него ще е по-лесно да заснемат и да се контролира.Неговата цветна четка за коса модна и привлекателна, тя не избледняват и не се разточва, можете да го използвате по-дълго.Той е преносим, подходящ както за професионална, така и за домашна употреба.Изработен е от материал, който е трайна за използване и осигурява отлични грижи за кожата си.Мека и гладка четка за коса е много безопасен и удобен.Благодарение на формата на дръжката на четка за него ще е по-лесно да заснемат и да се контролира.Неговата цветна четка за коса модна и привлекателна, тя не избледняват и не се разточва, можете да го използвате по-дълго.Той е преносим, подходящ както за професионална, така и за домашна употреба. Найлонови косми предоставя отлични възможности за провеждане на захар, на меки и приятни за кожата.No выцветающие четки без загуба на коса акцентират и ще ви даде вкус към живота. Неговата цветна четка за коса модна и привлекателна, тя не избледняват и не пада, вие можете да я използвате по-дълго. Тънък и малки пискюли по-подходящи за нанасяне на грим около очите, на бузите , устните и други малки части от лицето.Грижи При ежедневна употреба препоръчваме редовно почистване на щетину топла вода с мек сапун, след това изплакнете обилно, за да премахнете излишната вода от четката и оставете да изсъхне на въздуха.Пратката включва 7 бр. четка за грим (в съответствие с избраната от вас картинка) Дръжки удобни за хващане и лесни за употреба.

Продукти в категория..