• New
Cabilock 10 бр., Закачалка за Вратовръзки, през Цялата Окачен на Колана за Кърпи за ръце, Петлевая Закачалка, през Цялата Кука, Аксесоари, Закачалка, Клечки, Куки, Без Кърп?
zoom_in

Cabilock 10 бр., Закачалка за Вратовръзки, през Цялата Окачен на Колана за Кърпи за ръце, Петлевая Закачалка, през Цялата Кука, Аксесоари,

BGN 2.00

Наличност
check Налично за поръчка

ЗАКАЧАЛКА-маша за бански костюми - идеални за домове, магазини за дрехи, пране и т, кука за дрехи, закачалки за дрехи.ДЪРЖАЧ ЗА шал-удобен за шал, кърпа, бельо, вратовръзка и така нататък;.Закачалка ЗА СЪХРАНЕНИЕ В гардероба-Закачалки с халки за колани, шалове, Кръгли закачалки за облекла, дизайн и шик.Закачалка-органайзер за кабинет -лесно счупен пръстен за закачалки за шалове, които са много практични.КУКА за дрехи, ЗАКАЧАЛКИ за ДРЕХИ - му е лесно да се прекъсне, много практичен.ЗАКАЧАЛКА-маша за бански костюми - идеални за домове, магазини за дрехи, пране и т., кука за дрехи, закачалки за дрехи.ДЪРЖАЧ ЗА шал-удобен за шал, кърпа, бельо, вратовръзка и така нататък;.Закачалка ЗА СЪХРАНЕНИЕ В гардероба-Закачалки с халки за колани, шалове, Кръгли закачалки за облекла, дизайн и шик.Закачалка-органайзер за кабинет -лесно счупен пръстен за закачалки за шалове, които са много практични.КУКА за дрехи, ЗАКАЧАЛКИ за ДРЕХИ - му е лесно да се прекъсне, много практичен.Осъществяване Списък 5 х закачалки Характеристики - Цвят : златист. - Размер : прибл. 25,5 x 17,8 x 0,4 виж - Произведен от материал, трайно и безопасно за използване. - Това е удобно за шал, кърпа, бельо, вратовръзка и така нататък. - Материал : Желязо. - Я не е лесно да се прекъсне, много практично. - Идеален за домове, магазини за дрехи, пране и т. - Проектиране на кръгли закачалки за дрехи-шик.Информация за стоки, Кука за дрехи, закачалки за дрехи, което търсите кръгли закачалки?Този предмет ще отговарят на вашите нужди. закачалка-организатор за гардероба на Нашите метални закачалки, изработени от екологично чист материал, без чеп, за разлика от други тръбни закачалки.Рафтове за съхранение в гардероба е Изработен от устойчив материал, който може да се използва в продължение на много години.

Продукти в категория..