• New
Тренировка Антикоррозийное Тренировка за Дървообработване, Уникалната Настройка на Отвора За Отвеждане на Треските, Дървообработваща Промишленост за обработка ?
zoom_in

Тренировка Антикоррозийное Тренировка за Дървообработване, Уникалната Настройка на Отвора За Отвеждане на Треските, Дървообработваща

BGN 16.34

Наличност
check Налично за поръчка

Cutting edge с U-образна лети канали под голям ъгъл значително повишава ефективността на пробиване и го ускоряваЕфективно режете труд на строители и управление темпове на строителство.Ефективно намалете разходите за строителството на строителна, монтажна, отделочной и други индустрии.Благодарение на утолщенному лезвию сверлильного станка дървесен талаш е бил разтоварен плавно, което позволява да се избегне повреда на инструмента.Уникална горловина за разтоварване на дървесен чипс се използва за ефективна разтоварване на дървесен чипс и подобряване на ефективността на пробиване.Cutting edge с U-образна лети канали под голям ъгъл значително повишава ефективността на пробиване и го ускорява.Ефективно режете труд на строители и управление темпове на строителство.Ефективно намалете разходите за строителството на строителна, монтажна, отделочной и други индустрии.Благодарение на утолщенному лезвию сверлильного станка дървесен талаш е бил разтоварен плавно, което позволява да се избегне повреда на инструмента.Уникална горловина за разтоварване на дървесен чипс се използва за ефективна разтоварване на дървесен чипс и подобряване на ефективността на пробиване. Cutting edge с U-образна лети канали под голям ъгъл значително повишава ефективността на пробиване и го ускорява. Ефективно намаляване на разходите за изграждане на строителна, монтажна, отделочной и други индустрии. Благодарение на утолщенному лезвию сверлильного станка дървесен талаш е бил разтоварен плавно, което позволява да се избегне повреда на инструмента. Уникална горловина за разтоварване на дървесен чипс се използва за ефективна разтоварване на дървесен чипс и подобряване на ефективността на пробиване. Ефективно намаляване на работната сила строители и ускоряване на темповете на строителството.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Тип елемент : тренировка с диаметър 3/8 инча Материал : быстрорежущая стомана Цвят : сребърен Приложение : използват се за металообработващи машини с квадратна дупка Обща дължина : приблизително 208 мм /Диаметър 8,2 задълбочаване на : приблизително 6,75 mm / 0,27 Дълбочина на полета : прибл. 53 мм / 2,1 Вътрешен диаметър : прибл. 20 мм / 0,8 инча Диаметър на квадратен дупки : прибл.5 mm / 0,30 инча Осъществяване Списък : 1 х тренировка 1 х тренировка с квадратна дупка Скоба Забележка : 1.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
3/8in Drill Bit
Material:
High Speed Steel
Color:
Silver
Application:
Used for square hole machine
Total Length:
Approx. 208mm / 8.2in
Shank Diameter:
Approx. 6.75mm / 0.27in
Slotting Depth:
Approx. 53mm / 2.1in
Clamping Diameter:
Approx. 20mm / 0.8in
Square Hole Diameter:
Approx. 7.5mm / 0.30in
Package List:
1 x Drill Bit:
1 x Square Hole Drill Bit Bracket:
Note:
1. Please allow 1-3mm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. This product is special and can not be used for machinery equipment such as table drill and electric hand drill.:

Продукти в категория..