• New
QUVY Home Плъзгащи SmartLife приложение на Hristo WiFi Бесключевой интелигентна система за Заключване на вратите Открит Водоустойчив Интелигентен цифров код на пръстови отпеч?
zoom_in

QUVY Home Плъзгащи SmartLife приложение на Hristo WiFi Бесключевой интелигентна система за Заключване на вратите Открит Водоустойчив

BGN 10.31

Наличност
check Налично за поръчка

√ Моля, изберете цвят и размер в съответствие с второто изображение варианта √ Финансов алгоритъм за разпознаване на пръстови отпечатъци, точен и високо ниво на сигурност, дистанционно отключване, тихо дизайн интимно офис изберете посочената разблокировку, разблокировку без звук. √ С помощта на портала на приложение може дистанционно отваряне на cloud услугата door Cloud, удобно управление на генерирани парола за изпращане на приятел на приятел, запитване на крилото на замъка на дистанционното управление и други функции. √ Периодичен парола Парола е зададена веднъж за редовни посещения Гледане на деца използват обикновен парола.Когато ви посети един, можете дистанционно да споделя еднократна парола. √ Устройство с функция Bluetooth портал могат да бъдат свързани с различни устройства за "smart home", когато се използват заедно, така че, когато отворите вратата на дома си, включване на светлината, климатик и затворите вратата, можете да отворите режим напускане на дома, спиране на интелигентни домакински уреди и да се използва робот-подметальщика за почистване, така че ще има "умен дом на живота". √ Моля, изберете цвят и размер в съответствие с второто изображение варианта. √ Финансов алгоритъм за разпознаване на пръстови отпечатъци, точен и високо ниво на сигурност, дистанционно отключване, тихо дизайн интимно офис изберете посочената разблокировку, разблокировку без звук. √ С помощта на портала на приложение може дистанционно отваряне на cloud услугата door Cloud, удобно управление на генерирани парола за изпращане на приятел на приятел, запитване на крилото на замъка на дистанционното управление и други функции. √ Периодичен парола Парола е зададена веднъж за редовни посещения Гледане на деца използват обикновен парола.Когато ви посети един, можете дистанционно да споделя еднократна парола. √ Устройство с функция Bluetooth портал могат да бъдат свързани с различни устройства за "smart home", когато се използват заедно, така че, когато отворите вратата на дома си, включване на светлината, климатик и затворите вратата, можете да отворите режим напускане на дома, спиране на интелигентни домакински уреди и да се използва робот-подметальщика за почистване, така че ще има "умен дом на живота".Съвместим с вратата заключване на Hristo Smartlife в плъзгаща се алуминиева рамка Smart - Материал : алуминиева сплав, Съвместими с брава : 2885/3585/4585/5085 и т.

Продукти в категория..