• New
Силиконизирани мерки и теглилки Kraken Bond Premium - Водоустойчив Акрилен Лак, Шпакловка на стените и тавана, бял лак за боядисване на Цокли и прозорци, тоалетни, отвътре и ?
zoom_in

Силиконизирани мерки и теглилки Kraken Bond Premium - Водоустойчив Акрилен Лак, Шпакловка на стените и тавана, бял лак за боядисване

BGN 11.62

Наличност
check Налично за поръчка

[??????? ???????????] Нашата силиконизированная структура конопатки издържа на движение до 15% [?????????? ????? ??????] В случай на контакт с вода, той запазва своята форма и осигурява неподатливост благодарение на своя водоустойчив структурата и адхезия към повърхността. [??????????? ?????] Нашата бяла конопатящая боята е разработен специално за използване на прозорците, вратите, водосточни желобах, кухни, бани и други повърхности.Благодарение на своята гъвкава формула, тя не се свие и не се напуква с времето и остава гъвкава. [??? ?? ???] Преди да нанесете шевове трябва да бъдат чисти. Не са порьозни повърхности не се нуждаят от грунд.Можете да нанесете грунд за повърхности, като бетон, камък, цимент и мазилка.След нанасяне веднага използвайте влажна пръст или влажен инструмент за изглаждане на мерки и теглилки. [???? ?????????] Вашият дом е по-лесно благоустроить, защото този лепилен конопатитель има структура, която може да се боядиса след нанасяне.Използвайте силиконизирани акрилен уплътнител премиум-клас, да направи значителни промени в дома си. [??????? ???????????] Нашата силиконизированная структура конопатки издържа на движение до 15%. [?????????? ????? ??????] В случай на контакт с вода, той запазва своята форма и осигурява неподатливост благодарение на своя водоустойчив структурата и адхезия към повърхността. [??????????? ?????] Нашата бяла конопатящая боята е разработен специално за използване на прозорците, вратите, водосточни желобах, кухни, бани и други повърхности.Благодарение на своята гъвкава формула, тя не се свие и не се напуква с времето и остава гъвкава. [??? ?? ???] Преди да нанесете шевове трябва да бъдат чисти. Не са порьозни повърхности не се нуждаят от грунд.Можете да нанесете грунд за повърхности, като бетон, камък, цимент и мазилка.След нанасяне веднага използвайте влажна пръст или влажен инструмент за изглаждане на мерки и теглилки. [???? ?????????] Вашият дом е по-лесно благоустроить, защото този лепилен конопатитель има структура, която може да се боядиса след нанасяне.Използвайте силиконизирани акрилен уплътнител премиум-клас, да направи значителни промени в дома.

Продукти в категория..