• New
Водоустойчив силикон Неутрално втвърдяване Kraken Bond - Прозрачно Водостойкое уплътнение за строителни материали, Добавъчни на пукнатини в бетона, Уплътнител за проз?
zoom_in

Водоустойчив силикон Неутрално втвърдяване Kraken Bond - Прозрачно Водостойкое уплътнение за строителни материали, Добавъчни

BGN 2.33

Наличност
check Налично за поръчка

??????? ???? Силикон неутрално втвърдяване е подходящ за употреба в трудни условия или на деликатни повърхностиТози лесен за използване силикон не се напуква и не се свие, има миниатюрен миризмата по време на процеса на втвърдяване и е водоустойчив. ????? ??????????? Постоянна гъвкавост се осигурява водоустойчив силиконово лепило в крайния продукт с висока еластичност и адгезией до много пореста повърхности. ???% ???????? Нашият силикон неутрално втвърдяване - това е 100% силикон, не съдържат разтворители, който е специално създаден, за да се чувствате атмосферостойкости и устойчивост на uv радиация за уплътняване на фуги в банята и кухнята, където може да се очаква движение. ?????????? ?? ??????????? ???????? Тази висока мерки и теглилки не причинява корозия при температури от -76 ° F до 356°F. ??????? ??????????? ????? Нашият быстросохнущий прозрачен силикон се използва на вратите, прозорците, стените, стъкло, алюминии и други строителни материали като контейнер пропуски (тухла, бетон, PVC, дърво, стъкло и т. Силикон в брой 2 броя 2 Броя силикон.

Продукти в категория..