• New
DOITOOL 6 Бр. Керамична Чаша със златна страна, Индивидуална Чаша за чай във формата на Купа (6 цвята, опаковани в подарък една кутия)
zoom_in

DOITOOL 6 Бр. Керамична Чаша със златна страна, Индивидуална Чаша за чай във формата на Купа (6 цвята, опаковани в подарък една

BGN 13.27

Наличност
check Налично за поръчка

Най-добрият подарък за родителите си гадже или приятелка, приятели, деца, тийнейджъриГолдън дизайн боковин и високи крака - това е модерно и творчески.Изработена от керамични материали, удобен и лек.Топъл съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Може да се използва за съхранение на кафе, чай, мляко, топла вода, безалкохолни напитки и други любимите си напитки.Описаниекерамическая чаша със златна страна. изработени от висококачествен керамичен материал за съхранение на кафе, гореща вода, безалкохолни напитки и всякакъв любимото си питие.По този начин, благодарение на креативному и практичному дизайн е наистина чудесен подарък за вашите семейства и приятели.Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата. - Материал : керамика. - Размер : около 4,5 х 4,5 х 6 виж - Изработен от керамични материали, - удобен и лесен. Голдън дизайн боковин и високи крака - това е модерно и творчески. - Може да се използва за съхраняване на кафе, чай, мляко, топла вода, безалкохолни напитки и други любимите си напитки. - Най-добрият подарък за родителите си гадже или приятелка, приятели, деца, тийнейджъри. - Подходящ за дома, ресторанта, бар, удобства за приготвяне на любимите си коктейли. - Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви!Опаковката включва 6 x чаши за напитки.

Продукти в категория..