• New
Под вода Карикатура Стикер На стената Книги за Изкуството Декор на 3D Разби Русалка Стикери Плакат Детска Стая Стенописи Подарък На поръчка BL1261 (70 W x 40В)
zoom_in

Под вода Карикатура Стикер На стената Книги за Изкуството Декор на 3D Разби Русалка Стикери Плакат Детска Стая Стенописи Подарък

BGN 53.30

Наличност
check Налично за поръчка

- Високо качество : Нашите стенни стикери с анимационни модел "Гмуркане море", изработени от висококачествен винил, специално направен за интериорен дизайнНе е евтин материал, като Много Други. - РЕАЛИСТИЧЕН ВЪНШЕН вид : Прилага най-добрите на пазара с мастило на водна основа за осигуряване на по-реалистичен външен вид, който вие търсите. - ЛЕСНА УПОТРЕБА : за разлика от по-евтини сменяеми стикери за стена.Нашите стикери за стени лесно може да се прилага и стреля по желание.Просто почистете и залепете. - НЕТОКСИЧЕН : Нашите мастила и плочата са изработени от висококачествен материал, който экологичен за нашата Планета и не е токсичен.Стикери за стена West Mountain™ са създадени по поръчка от професионални дизайнери единствено от West Mountain™.Всички производството, опаковането и корабоплаването и се извършват на място от нашия малък екип.Ние наистина обичаме това, което правим. • Висококачествени печатни стикери за стена • Оригинален дизайн, както е показано на снимката. • Надеждно опаковани и изпратени за защита от повреди. · Разработен и изпратен в САЩ в магазина ни, намиращ се в Маями, Флорида. · 100% ГАРАНЦИЯ за връщане на ПАРИТЕ : ние сме сигурни, че няма да намерите по-добри оферти за продукт, който ние предлагаме, където и да било другаде.Ако по някаква причина са недоволни от покупката си, просто се свържете с нас и ние ще направим това точно за вас.Защо да изберете стикери за стена Mountain West? • Нашите стикери за стени, произведени с използване на висококачествен винил и най-добрите към днешна дата, екологично чисти бои, представени на пазара. • Сваляща се и роуминг • Нетоксичен и экологичен за нашата планета. • Ние работим с 2010 г. и имаме десетки хиляди доволни клиенти. • С нашата 100% гаранция за връщане на парите ви поръчка наистина е лишено от рискове.В комбинация с нашата дълга история на производство на качествени продукти и отлична стойност стикери за стена West Mountain™ е перфектният избор!.

Продукти в категория..