• New
Памперси за плуване Everydaze Essentials, Размер M, опаковки от 18 теми, Памперс за новородени, на 360 Градуса, Без пропуски, колан, Двоен защитни бариери от течове, Бански костюм?
zoom_in

Памперси за плуване Everydaze Essentials, Размер M, опаковки от 18 теми, Памперс за новородени, на 360 Градуса, Без пропуски,

BGN 5.99

Наличност
check Налично за поръчка

?️ Закупете тази 18-каратную опаковка памперси за плуване среден размер, заедно с нашата чанта Everydaze Essentials МъкнаИдва под формата на графики в стил бански костюми с чудесни плажни герои. ?️ Идеален за използване на плажа, в басейна или за други водни спортове.Не се разширява във вода, тъй като традиционните памперси, което го прави по-удобен за използване при плуване.Лесно се отстранява, дори и във влажно състояние, благодарение на лесно рвущимся една страна. ?️ Защитава по време на игрите на децата, благодарение на свободна от пропуски на линията на талията, която се разширява на 360 градуса.Идеален за бебета с тегло 20-33 кг. ? ️ - Добри идеи за подаръци за приятелите и семейството си, които току-що родени деца или които имат деца у дома. ?️ Нов поглед!Опаковката и продукта може да се различават. ?️ Закупете тази 18-каратную опаковка памперси за плуване среден размер, заедно с нашата чанта Everydaze Essentials Мъкна.Идва под формата на графики в стил бански костюми с чудесни плажни герои. ?️ Идеален за използване на плажа, в басейна или за други водни спортове.Не се разширява във вода, тъй като традиционните памперси, което го прави по-удобен за използване при плуване.Лесно се отстранява, дори и във влажно състояние, благодарение на лесно рвущимся една страна. ?️ Защитава по време на игрите на децата, благодарение на свободна от пропуски на линията на талията, която се разширява на 360 градуса.Идеален за бебета с тегло 20-33 кг. ? ️ - Добри идеи за подаръци за приятелите и семейството си, които току-що родени деца или които имат деца у дома. ?️ Нов поглед!Опаковката и продукта може да се различават. памперси за басейн позволяват на вашето дете да създаде спрей!не разбухают във вода, тъй като обикновените памперси, осигурявайки комфортно прилягане за вашето дете, както на мокра, така и суха. Защитни бариери с двойна защита от течове плътно облегают крачета на вашето бебе, което ги прави идеални за басейна и плажа, аква парк и още много други. еластичен колан на 360 ° облегает тялото, като трико, и лесно се побира и се отстранява — дори и във влажно състояние. също така на разположение са броните, които лесно се откъснат за удобство на рециклиране с по-малко отпадъци, а нашият очарователен дизайн, изпълнени в стила на плуване, по цялото тяло изглежда точно като истински бански костюми.

Продукти в категория..